Wisselvallig zomerweer

Gepubliceerd op 19 juli 2023 om 05:48

Na een fraaie dinsdag met temperaturen van 22 tot 24 graden is het op deze woensdag ander weer. Er is vrij veel bewolking en soms valt wat lichte regen. Tijdens de middaguren breekt de zon wat vaker door, maar dan valt nog wel een bui. Het is 20 graden vlak aan zee en 21-22 graden wat verder landinwaarts in de regio en er waait daarbij een meest matige westenwind.

Morgen blijft het over het algemeen droog en zijn er flinke perioden met zon. Slechts lokaal valt een bui. Er waait een meest matige westenwind en het wordt opnieuw 20 tot 22 graden. Vrijdag neemt de buiigheid wat toe, maar ook dan zullen de droge momenten overheersen en schijnt de zon. De westenwind is meest matig en het wordt 20-21 graden.

In het weekend neemt de wisselvalligheid duidelijk toe. Zaterdag komt het tot enkele buien, maar tussendoor schijnt ook af en toe de zon. Zondag overheerst de bewolking en valt enige tijd regen. De zuidwestenwind is matig, aan zee (vrij) krachtig en het wordt 21-22 graden. 

Volgende week houdt het wisselvallige weerbeeld aan. Dagelijks valt regen of komt het tot buien, maar tussendoor schijnt ook de zon. Er waait een stevige westenwind en het wordt eerst 21-23 graden, later in de week is het 19-21 graden. Hoogzomers kunnen we dit helaas in deze vakantieperiode niet noemen. 


«   »