Toenemende wisselvalligheid

Gepubliceerd op 21 juli 2023 om 05:58

Op deze vrijdag schijnt geregeld de zon, maar er zijn ook stapelwolken en in het westen van de Randstad komt het vanochtend al tot een bui. Vanmiddag schuift de buiigheid verder naar het oosten en valt ook elders een bui. In het westen nemen de neerslagkansen weer af. De westenwind is meest matig en het wordt 19 graden op het strand en 20-21 graden elders.

Morgen overheerst de bewolking en in de ochtend valt soms wat lichte (mot)regen, maar vaak is het nog droog. In de middag blijft het bewolkt en gaat het geleidelijk wat harder regenen. Er waait een matige zuidwestenwind en het wordt 20-21 graden. Zondag is een bewolkte en natte zomerdag. Er valt geruime tijd regen en voor de zon is geen ruimte. Er waait een matige, aan zee (vrij) krachtige zuidwestenwind en het wordt ongeveer 21 graden.

Maandag valt ook enige tijd regen, maar in de middag en avond breekt ook de zon af en toe door. Er waait een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind en het wordt 20-21 graden. Ook de dagen daarna is het wisselvallig zomerweer met dagelijks zon, wolken en buien. Er staat vaak veel wind en het wordt een graad of 20. Later in de week is het veelal 21-22 graden. 


«   »