Wisselvallig weekend

Gepubliceerd op 22 juli 2023 om 05:51

Het is een wisselvallig weekend met op deze zaterdag vrij veel bewolking en van tijd tot tijd regen en motregen. Vooral later vandaag regent het soms stevig door. Er waait een matige, aan zee vrij krachtige zuidwestenwind en het wordt 20 graden.

Komende nacht waait het aan zee hard tot soms stormachtig, windkracht 7 tot 8 met zware windstoten tot zo'n 80 km/uur. Verder landinwaarts in de regio waait het krachtig, windkracht 6 met windstoten van 65-70 km/uur. Morgen is er veel bewolking en van tijd tot tijd valt regen. In de loop van de dag gaat de regen over in buien en tussendoor breekt dan de zon even door. Aan het eind van de middag en in de avond neemt de buiigheid af en breekt vaker en langer de zon door. De zuidwestenwind is matig boven land en krachtig tot hard aan zee, windkracht 4 tot 7 en het is niet koud met maximaal 21 graden.

Ook maandag is het wisselvallig zomerweer met vooral in de ochtend regen en een stevige zuidwestenwind. Het wordt 20-21 graden en daarmee is het nog steeds aan de koele kant voor eind juli. De dagen daarna verandert er in grote lijnen niet veel. Het blijft wisselvallig met dagelijks een mix van zon, stapelwolken en buien. De wind waait voornamelijk uit het westen tot zuidwesten en het is dinsdag en woensdag 19-20 graden. Later in de week en in het slotweekend van juli is het met 22 graden iets warmer.

Tijdens de eerste dagen van augustus verandert er niet veel. Het blijft wisselvallig met zon, wolken en enkele buien. Mogelijk wordt het wel weer iets warmer. 


«   »