Af en toe regen, later ook wat zon

Gepubliceerd op 23 juli 2023 om 05:50

Op deze zondag overheerst eerst de bewolking en vooral tijdens de ochtenduren valt regen en motregen. Vanmiddag nemen de neerslagkansen geleidelijk af en breekt de zon af en toe door. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig en het wordt 21-22 graden. 

Morgen zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan breekt ook de zon even door. Vooral tijdens de middaguren komt het tot buien. Er waait een matige westen- tot noordwestenwind en het wordt 20-21 graden. Dinsdag zijn er perioden met zon, maar er is ook een buienkans. Toch zal het op veel plaatsen droog zijn. De noordwestenwind is meest matig en het wordt niet warmer dan 18-19 graden. Daarmee is het koel zomerweer.

Ook woensdag is het niet warmer dan 19-20 graden, maar het is wel vaak droog met geregeld zonneschijn. Toch is er verspreid over de regio een bui mogelijk en er waait een meest matige westenwind. Donderdag overheerst de bewolking en valt geruime tijd regen. De zuiden- tot zuidwestenwind is meest matig en het wordt 21-22 graden. Later op de dag breekt de zon weer af en toe door.

Ook tijdens de slotdagen van juli en begin augustus is het wisselvallig zomerweer met zon, wolken en buien. Wel wordt het geleidelijk wat warmer.


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb