Voorlopig vrij koel zomerweer

Gepubliceerd op 25 juli 2023 om 05:53

Vandaag zijn er flinke perioden met zon, maar er trekken ook wolkenvelden over de regio. Op een lokale bui na is het droog en er waait een meest matige noordwestenwind. De temperatuur loopt op naar 18-19 graden. Verder landinwaarts kan het nog 20 graden worden. 

Morgen trekken buien over de regio en daarbij is ook onweer mogelijk. Tussen de buien door schijnt de zon en vooral later op de dag schijnt de zon flink. De westenwind is meest matig en het wordt 20 graden.

Donderdag overheerst de bewolking en valt geruime tijd regen. Er kan tot meer dan 10 mm vallen. De zuidwestenwind is meest matig en het wordt opnieuw 20 graden. Ook vrijdag is het bewolkt en regenachtig. Bij een meest matige zuidwestenwind loopt het kwik op naar 22-23 graden.

In het weekend blijft het wisselvallig met zon, wolken en regelmatig regen. Het is 20 tot 22 graden en er waait een meest matige zuidwestenwind. Ook begin augustus is het wisselvallig zomerweer met zon wolken en buien. De temperatuur stijgt naar 21 tot 23 graden.


«   »