Kletsnatte donderdag

Gepubliceerd op 27 juli 2023 om 05:47

De bewolking heeft op deze donderdag de overhand en er valt geruime tijd regen. Vanmiddag nemen de neerslagkansen geleidelijk af, maar miezert het af en toe. De zuidwestenwind is meest matig en het wordt maximaal 20 graden.

Morgen ziet het weerbeeld er een stuk vriendelijker uit. In de ochtend is het meest bewolkt en valt er een bui, maar in de middag is het overwegend droog en schijnt geregeld de zon. De westen- tot zuidwestenwind is meest matig en het wordt 22-23 graden. Zaterdag trekken buien over de regio en daarbij is ook onweer mogelijk. Er waait een matige westenwind en het wordt 22 graden.

Zondag is er een mix van zon, wolken en enkele buien. De westenwind is matig, aan zee (vrij) krachtig en het wordt 20-21 graden. Maandag overheerst de bewolking en vooral in de middag en avond valt regen. De zuidwestenwind is meest matig en het wordt op de slotdag van juli 19 of 20 graden. 

De rest van de week blijft het sterk wisselvallig met zon, wolken en dagelijks regen of enkele buien. Met 20-21 graden blijft het vrij koel zomerweer.


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb