Wisselvallig weekend voor de boeg

Gepubliceerd op 28 juli 2023 om 05:55

Ook op deze vrijdag houden we het niet droog, maar het wordt niet zo'n verregende dag als gisteren. Vanochtend komt het tot enkele buien, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Vanmiddag nemen de neerslagkansen geleidelijk af wordt het uiteindelijk droog. Bovendien schijnt vaker en langer de zon. De westenwind is meest matig en het wordt 22-23 graden. Verder landinwaarts kan het 24 graden worden.

Morgen zijn er wolkenvelden en vooral later op de ochtend en in de middag komt het tot enkele buien. Tussendoor schijnt ook de zon. Er waait een matige, aan zee (vrij) krachtige westenwind en het wordt 21 tot lokaal 23 graden. Zondag schijnt geregeld de zon, maar ook dan trekken een paar buien over de regio. De zuidwestenwind is matig, aan zee (vrij) krachtig en het wordt een graad of 20.

Maandag is weer een kletsnatte dag met veel bewolking en geruime tijd regen. Er waait een matige zuidwestenwind en het wordt 20 graden. Dinsdag is het eerst nog bewolkt en regenachtig, in de middag breekt de zon af en toe door en valt er een enkele bui. De temperatuur ligt tussen 19 en 21 graden. 

Ook de rest van de week en in het eerste weekend van augustus blijft het wisselvallig zomerweer met dagelijks regen en temperaturen van 19 tot 21 graden. 

Foto: Ton Wesselius


«   »