Weekend met buien

Gepubliceerd op 29 juli 2023 om 05:55

Het is wisselvallig zomerweer en dat blijft voorlopig ook wel zo. Pas vanaf woensdag 9 augustus lijkt het geleidelijk wat warmer worden. 

Op deze zaterdag zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook even de zon. Vanuit het westen volgen buien en deze buien kunnen vanmiddag gepaard gaan met onweer. De westenwind is meest matig en het wordt maximaal 22 graden. Later vanmiddag en vanavond is het weer droog en breekt de zon nog even goed door. 

Morgen is er een mix van zon, wolken en hier en daar een bui. De zuidwestenwind is matig, aan zee (vrij) krachtig en het wordt 20-21 graden. Maandag is een grijze en bewolkte dag met geruime tijd regen en motregen. De zuidwestenwind is matig tot (vrij) krachtig en het is ongeveer 20 graden.

Dinsdag is het ook overwegend bewolkt en komt het tot enkele stevige buien. Daarbij is ook onweer mogelijk. In de avond neemt de buiigheid af en breekt nog af en toe de zon door. De westenwind is meest matig en het wordt wederom 20 graden. Ook woensdag blijft het niet droog met veel bewolking en periodiek regen of stevige buien. Ook nu is weer kans op onweer. De temperatuur ligt rond 20 graden.

Ook de dagen daarna blijft het wisselvallig en vrij koel zomerweer met elke dag wel regen of buien. Tussendoor breekt zo nu en dan de zon door. De temperatuur komt uit op 19 tot 21 graden.


«   »