Zomer ver weg

Gepubliceerd op 1 augustus 2023 om 05:45

Het draait vandaag om regen- en onweersbuien. De buien houden aan tot aan het begin van de middag. Later vanmiddag wordt het op steeds meer plaatsen in onze regio droog en breekt de zon af en toe door. De westenwind is matig, aan zee (vrij) krachtig en het wordt 20-21 graden.

Morgen overheerst weer de bewolking en valt regelmatig regen. Ook kan het soms onweren. Mogelijk breekt heel even de zon door, maar veel moeten we ons daarbij niet voorstellen. Er waait een matige zuidenwind en het wordt 20-21 graden. Ook donderdag is het bewolkt en komt het tot enkele buien. Soms is ook weer onweer mogelijk. Er waait een matige noordwestenwind en het wordt 19-20 graden.

Vrijdag schijnt af en toe de zon, maar vooral in de middag komt het weer tot enkele buien. De westen- tot noordwestenwind is meest matig en het wordt 19-20 graden. Ook zaterdag blijft het niet droog met enkele buien. Soms schijnt ook de zon en er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind. De temperatuur loopt op naar 18-19 graden.

Zondag tot en met woensdag blijft het wisselvallig en koel met 19-20 graden. Vanaf donderdag 10 augustus nemen de neerslagkansen af en schijnt vaker en langer de zon. Ook wordt het dan warmer met maxima van ongeveer 24 graden. 

Foto: Ton Wesselius


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb