Nog ruim een week geduld

Gepubliceerd op 2 augustus 2023 om 05:47

Droog en zonnig zomerweer is ver te zoeken en het is dan ook vrij koel zomerweer. Toch zijn er lichtpuntjes aan de horizon, want over ruim een week wordt het droger, zonniger en ook duidelijk warmer.

Voordat het zover is valt vandaag geruime tijd regen. Aan het begin van de middag is het tijdelijk droog, maar later volgen weer buien. Tussen de buien door schijnt ook geregeld de zon. De zuidwestenwind is matig, aan zee (vrij) krachtig en het wordt 21 graden. Vanavond valt weer regen, komende nacht komt het tot buien en dan is ook onweer mogelijk. 

Morgen is er vrij veel bewolking en geleidelijk komt het weer tot buien. De noordwestenwind is matig tot aan zee krachtig en het wordt 19 of 20 graden. Vrijdag schijnt geregeld de zon, maar in de middag komt het tot buien en daarbij is ook onweer mogelijk. De noordwestenwind is meest matig en het wordt 19 of 20 graden.

Ook in het weekend blijft het niet droog en komt het regelmatig tot buien. Soms schijnt ook de zon en het blijft koel met hooguit 17 tot 19 graden.

Begin volgende week verandert er niet veel. Het is wisselvallig en koel met dagelijks buien en temperaturen van 18 tot 20 graden. Vanaf donderdag wordt het droger, zonniger en warmer. In het volgende weekend liggen de maxima rond 25 graden.

Foto: Jos Hebben


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb