Wisselvallige dagen

Gepubliceerd op 3 augustus 2023 om 05:52

De wisselvallige periode houdt nog zeker zes dagen aan. Vanaf volgende week woensdag nemen de neerslagkansen af en loopt de temperatuur op. Bovendien schijnt dan vaker en langer de zon.

Op deze donderdag overheerst de bewolking en vallen buien. Pas later vanmiddag wordt het droog en breekt de zon door. De noordwestenwind is matig, aan zee (vrij) krachtig en het wordt 19 of 20 graden.

Morgen begint de dag droog met geregeld zon. In de middag trekken enkele buien over de regio, maar ook dan schijnt geregeld de zon. Er waait een meest matige noordwestenwind en het wordt opnieuw 19 of 20 graden. Zaterdag is het eerst droog met wat zon, maar al vrij snel neemt de bewolking toe en in de middag valt geruime tijd regen. Er waait een matige zuidwestenwind en het wordt niet warmer dan 17 tot 19 graden.

Ook zondag blijft het niet droog met veel bewolking en af en toe regen. Er waait een stevige noordwestenwind en het wordt niet warmer dan slechts 17 graden. Maandag trekken buien over de regio en daarbij is ook onweer mogelijk. Er waait en stevige westenwind en het wordt 18-19 graden. Dinsdag schijnt geregeld de zon, maar in de middag overheerst de bewolking en daaruit valt af en toe wat lichte regen. De temperatuur loopt op naar 18 graden.

Vanaf woensdag nemen de neerslagkansen af en schijnt vaker de zon. Ook wordt het geleidelijk warmer. Woensdag is het 20-21 graden, volgende week vrijdag wijzen de thermometers 23-24 graden aan. 


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb