Koel weekend

Gepubliceerd op 4 augustus 2023 om 05:55

Er is warmer weer in aantocht, maar eerst hebben we nog een koel augustusweekend met regelmatig regen. Op deze vrijdag komt het tot buien, maar tussendoor schijnt ook de zon. Er waait een zwakke tot matige noordwestenwind en het wordt een graad of 20.

Morgen start het weekend nog droog, maar de bewolking overheerst. In de middag gaat het enige tijd regenen. Er staat een matige zuiden- tot zuidwestenwind en het wordt niet warmer dan 18 graden. Zondag is het eerst weer op de meeste plaatsen droog, maar in de middag trekken buien over de regio. Tussen de buien door schijnt ook de zon. Er waait een matige noordwestenwind en het wordt hooguit 17 graden.

Maandag schijnt geregeld de zon, maar het komt ook tot een enkele bui. Er waait een matige noordwestenwind en het wordt met 19 graden alweer iets minder koel. Dinsdag is het weer overwegend bewolkt en soms valt wat lichte regen en motregen. Vaak is het ook droog. Er waait een matige zuidwestenwind en het wordt 20 graden.

De rest van de week schijnt geregeld de zon en is het overwegend droog. In het weekend stijgt de kans alweer op een regen- of onweersbui. Het is duidelijk warmer met woensdag 23 graden. De dagen daarna wijzen de thermometers zomerse waarden aan van 25 graden en meer. Kortom: de zomer keert binnen een week terug! 


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb