Nat weekend, vanaf woensdag zomer

Gepubliceerd op 5 augustus 2023 om 05:53

Vanaf woensdag keert de zomer terug, maar voordat het zover is krijgen we eerst een nat weekend. Deze zaterdag begon nog droog met soms wat zon. Vanuit het westen nam de bewolking toe en vanmiddag regent het overal. Er staat een zwakke tot matige zuiden- tot zuidwestenwind en het wordt 18 graden.

Ook morgen is het bewolkt en valt af en toe regen. In de middag komt het tot enkele buien. De wind waait uit het noordwesten en is matig, aan zee (vrij) krachtig en het wordt opnieuw 18 graden. Maandag schijnt geregeld de zon, maar vooral in de middag komt het weer tot enkele buien. De noordwestenwind is matig tot krachtig en het wordt 19 graden.

Dinsdag zijn er eerst perioden met zon. In de middag raakt het bewolkt en in de avond kan er wat regen vallen. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en het wordt 20 graden. Woensdag blijft het droog en gaandeweg de dag schijnt steeds vaker en langer de zon. Er waait een matige westenwind en het wordt met ongeveer 25 graden een stuk warmer.

De rest van de week en in het volgende weekend is het droog en schijnt geregeld de zon. De temperatuur stijgt naar 25 tot 27 graden en daarmee is het weer zomers. 

Foto: Jos Hebben


«   »