Komende dagen steeds warmer

Gepubliceerd op 6 augustus 2023 om 05:52

Op deze zondag zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Verder komt het verspreid over de dag en de regio tot enkele buien. De wind waait uit het noordwesten en is matig, later vandaag vrij krachtig en aan zee krachtig tot hard, windkracht 4 tot 7. De temperatuur loopt op naar 18 graden.

Morgen zijn er perioden met zon, maar er zijn ook wolkenvelden. Op een lokale bui na is het droog en er waait nog steeds een stevige noordwestenwind. De temperatuur loopt op naar 19 graden. Dinsdag begint de dag met zonneschijn, maar gaandeweg de dag raakt het bewolkt en in de avond is wat lichte regen niet uitgesloten. Er waait een matige westenwind en het wordt met maximaal 20 graden opnieuw een graadje warmer. 

Woensdag zijn er wolkenvelden en hier en daar valt een bui. Soms schijnt ook even de zon. Het wordt 22 graden en er waait een meest matige westenwind. Donderdag schijnt de zon flink en is het droog. De wind waait uit het oosten en daarmee wordt warme lucht aangevoerd. De temperatuur loopt op naar 26 graden. 

Vrijdag is het met 26 graden ook zomers warm, maar later op de dag stijgt alweer de kans op een regen- of onweersbui. In het weekend is het met 23-24 graden weer iets minder warm, maar dan is het wel droog en schijnt de zon flink. 

Foto: Ton Wesselius


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb