Vanaf woensdag warmer

Gepubliceerd op 7 augustus 2023 om 05:50

Na een kletsnatte zondag met in Purmerend tot zondagochtend 10:00 uur in totaal 78 mm is het op deze maandag een stuk droger. In eerste instantie is het bewolkt en hier en daar valt een bui. Toch is het op veruit de meeste plaatsen droog. Er zijn flinke perioden met zon en het wordt maximaal 19 graden. De wind waait uit het noordwesten en is matig, aan zee soms vrij krachtig. 

Morgen schijnt af en toe de zon, maar later neemt de bewolking toe en aan het eind van de middag en in de avond valt wat lichte regen. Het wordt opnieuw 19 graden. Woensdag overheerst de bewolking en hier en daar valt nog een bui. In de middag breekt de zon door en is het droog. Er waait een matige westenwind en het wordt 21 graden.

Donderdag blijft het droog en zijn er perioden met zon. De wind waait uit het zuidoosten en het wordt 25 graden. Ook vrijdag is het zomers met 25 graden en ook dan schijnt de zon. Wel stijgt in de avond de kans op een lokale bui. 

In het weekend komt het zaterdag weer tot buien, maar ook dan schijnt geregeld de zon. Met 21 graden is het dan weer minder warm. Vanaf zondag is het overwegend droog en langzaam wordt het weer warmer. Na het weekend is het 24 tot 26 graden.

Foto: Monique Bormans


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb