Aangenaam zomerweer

Gepubliceerd op 9 augustus 2023 om 05:54

Na een nacht met nog wat regen is het vandaag droog en schijnt geregeld de zon. Eerst staat er weinig wind, later is de wind matig en waait uit het westen tot noordwesten. De temperatuur loopt op naar 21 graden.

Morgen is het ook droog met geregeld zonneschijn. Er staat niet meer dan een zwakke zuidenwind en het wordt 24 graden. Vrijdag begint de dag met zonneschijn, maar gaandeweg de dag neemt de bewolking toe en tegen de avond is een bui mogelijk. Er waait een zwakke tot matige zuidenwind en het wordt zomers warm met 27 graden. 

Zaterdag komt het tot enkele buien, maar tussendoor schijnt ook geregeld de zon. Er staat een zwakke tot matige westen- tot zuidwestenwind en het wordt 23 graden. Zondag is het eerst overwegend bewolkt, maar in de middag breekt ook de zon door. Er waait een matige westenwind en het wordt 22 graden.

Na het weekend is het rustig en aangenaam zomerweer. De zon schijnt geregeld, maar soms valt ook een bui. Vaak is het echter droog en het wordt zo'n 23 graden. Mogelijk wordt het later volgende week warmer.


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb