Fraaie zomerdag, morgen regen

Gepubliceerd op 11 augustus 2023 om 05:55

Het is vandaag een fraaie zomerdag met vooral vanochtend veel zon. Vanmiddag komen stapelwolken tot ontwikkeling, maar het blijft droog. Er waait een meest matige zuidwestenwind en het wordt 27 graden. 

Morgen overheerst de bewolking en valt regen. In de middag wordt het droog en later breekt de zon weer door. De wind waait uit het westen en is meest matig en het wordt 23 graden. Zondag is het droog en schijnt geregeld de zon. Er waait een matige westenwind en het wordt opnieuw 23 graden.

Maandag is er een mix van zon en wolken. Het blijft droog en bij weinig wind loopt het kwik op naar 24 graden. Dinsdag zijn er flinke perioden met zon, maar in de middag komen stapelwolken tot ontwikkeling en mogelijk groeien deze uit tot een regen- of onweersbui. De temperatuur stijgt naar 24 graden. Ook woensdag schijnt de zon, maar later ontstaan stapelwolken en in de avond is een bui mogelijk. Wederom is het 24 graden.

De rest van de week en in het volgende weekend schijnt geregeld de zon. Er is een kleine buienkans en het wordt wat warmer. In het weekend liggen de maxima rond 27 graden. 


«   »