Vrij warm zomerweer

Gepubliceerd op 13 augustus 2023 om 05:55

Er zijn op deze zondag wolkenvelden, maar ook perioden met zon. Er waait een matige zuidwestenwind en het wordt 23 graden.

Morgen schijnt geregeld de zon en het blijft droog. Er waait een zwakke tot matige zuiden- tot zuidoostenwind en het wordt 26 graden. Dinsdag is er een mix van zon, wolken en stapelwolken. Hier en daar groeien deze wolken uit tot een bui. Er waait een zwakke tot matige wind draait van noordoost via zuidoost naar west en het wordt 24 graden.

Woensdag zijn er perioden met zon en het blijft droog. Er waait een zwakke noordenwind en het wordt opnieuw 24 graden. Donderdag schijnt de zon flink en het blijft wederom droog. Er waait een matige noordoostenwind en het wordt 25 graden.

Vrijdag schijnt de zon flink en het blijft droog. Er waait een matige noordoostenwind en het wordt een stuk warmer. Het kwik stijgt naar 28 graden. Zaterdag kan het zo'n 30 graden worden, maar de dagen daarna daalt het kwik weer iets. Het weerbeeld laat geregeld de zon zien en het blijft meest droog. Toch stijgt geleidelijk de kans op een bui. 


«   »