Warme zomerweek

Gepubliceerd op 14 augustus 2023 om 05:55

Op deze maandag schijnt de zon flink, maar geleidelijk verschijnen er wolken. Het blijft droog en bij een meest matige zuidenwind loopt de temperatuur op naar een zomerse 26 graden. Morgen start de dag met een mix van wolken en zon. In de loop van de dag schijnt vaker de zon. Het blijft droog en er waait een matige westenwind. De temperatuur is daardoor met 24 graden iets lager.

Woensdag is het eerst bewolkt, later breekt de zon weer door. Er waait een zwakke tot matige noordoostenwind en het wordt opnieuw 24 graden. Donderdag is er opnieuw een mix van zon en wolken. Het blijft droog en bij een matige noordoostenwind stijgt het kwik naar 25 graden.

Vrijdag schijnt de zon flink, maar er komen ook stapelwolken tot ontwikkeling. Het blijft droog en het wordt ongeveer 26 graden. Zaterdag is er ook een mix van zon en stapelwolken. Later op de middag of in de avond groeien deze uit tot enkele regen- en onweersbuien. Er waait een matige zuidoostenwind en het wordt een graad of 28. Ook zondag schijnt de zon, maar later is opnieuw kans op onweer. Het wordt opnieuw 28 graden. 

Volgende week is het licht wisselvallig met zon, wolken en soms een bui. Eerst is het nog zomerswarm met 26-27 graden, later in de week is het met 22-23 graden iets minder warm.

Foto: Jolanda Bakker


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb