Voorlopig zomers

Gepubliceerd op 15 augustus 2023 om 05:50

Het weerbeeld ziet er voorlopig zomers uit. De zon schijnt dagelijks een aantal uur en het blijft over het algemeen droog. Op deze dinsdag is er eerst een mix van zon en wolken. Vanmiddag schijnt vaker en langer de zon. Er waait een zwakke tot matige westen- tot zuidwestenwind en het wordt 23-24 graden.

Morgen begint de dag grijs met nevel en mist. In de loop van de ochtend verdwijnt de grijzigheid en schijnt de zon. De wind waait uit het noordoosten en is meest matig en het wordt 25 graden. Donderdag schijnt eerst de zon, later overheerst de bewolking. Er waait een matige noordoostenwind en het wordt 24 graden.

Vrijdag schijnt de zon, maar er komen ook stapelwolken tot ontwikkeling. Mogelijk groeien deze in de avond uit tot een regen- of onweersbui. De wind waait zwak uit het zuidoosten en het wordt 28 graden. In het weekend is er zaterdag kans op regen- en onweersbuien. Geregeld schijnt ook de zon en  bij een meest matige westenwind loopt het kwik op naar 27 graden. Zondag zijn er perioden met zon, maar later raakt het bewolkt en is kans op een bui. Het wordt 26 graden en er waait een zwakke westen- tot noordwestenwind. 

Volgende week is het licht wisselvallig met zon, wolken en soms een bui. De eerste dagen is het nog zomers warm met 25 tot 28 graden, in de tweede weekhelft is het minder warm met 21 tot 23 graden. 


«   »