Broeierig warme vrijdag

Gepubliceerd op 18 augustus 2023 om 05:55

Na een, zeker iets landinwaarts in de regio, enigszins tegenvallende donderdag zijn er op deze vrijdag eerst ook nog vrij veel wolken. Toch schijnt ook geregeld de zon en gaandeweg de dag schijnt vaker en langer de zon. De wind waait uit het oosten tot zuidoosten en is zwak tot matig van kracht en het wordt zomers warm met maxima rond 28 graden. Door een hoge luchtvochtigheid zal het drukkend warm en klam aanvoelen.

Morgen is het aanvankelijk bewolkt en komt het tot enkele buien. Daarbij is ook onweer mogelijk. In de middag wordt het droog en breekt de zon goed door. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is meest matig van kracht en het wordt ongeveer 26 graden. Zondag is een fraaie zomerdag met flink wat zon. Het blijft droog en bij niet meer dan een zwakke wind uit richtingen tussen west en noord wordt het 26 graden.

De dagen daarna is het tot en met donderdag zomers warm met temperaturen van 25 tot 27 graden. Het weerbeeld laat veel zon zien en het blijft over het algemeen droog. Vanaf vrijdag wordt het minder warm en neemt de wisselvalligheid toe.  

Foto: Ton Wesselius


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb