Wisselvallig en minder warm

Gepubliceerd op 24 augustus 2023 om 09:27

Het zonnige en zomers warme zomerweer loopt ten einde. Op deze donderdag is het eerst nog droog, maar vanuit het westen neemt de bewolking toe en volgen buien. Deze buien kunnen gepaard gaan met onweer. Er staat een zwakke zuidenwind en het is broeierig warm met temperaturen rond 26 graden. Morgen is het over het algemeen bewolkt en komt het tot enkele buien. Soms is ook onweer mogelijk, maar vaak zijn het 'gewoon' regenbuien. Slechts af en toe breekt de zon even door. De temperatuur stijgt naar maximaal 22 graden en er waait een matige noordwestenwind.

Het weekend verloopt wisselvallig met zon, wolken en regelmatig enkele buien. Er waait een meest matige westen- tot zuidwestenwind en het is een graad of 20. De omstandigheden voor de race op Zandvoort zullen dan ook wisselend zijn.

Na het weekend blijft het licht wisselvallig met zon, wolken en van tijd tot tijd enkele buien. Er zijn ook genoeg droge en zonnige momenten en dan is het heerlijk weer. De temperatuur ligt rond 20 graden, later in de week is het mogelijk een graadje warmer.


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb