Regelmatig buien

Gepubliceerd op 27 augustus 2023 om 09:37

Er trekken op deze zondag stevige buien over de regio en daarbij is ook onweer mogelijk en lokaal valt veel regen in korte tijd. Tussendoor schijnt de zon. De buien komen eerst vooral in het westen voor, later trekken ze wat verder landinwaarts. Ook vanmiddag komt het tot buien en dan zijn de zwaarste buien landinwaarts te vinden. Langs de kust komen ook dan nog buien voor, maar deze zijn minder intens. De temperatuur loopt op naar 18-19 graden en er waait een matige westenwind.

Morgen begint de slotweek van de zomer met licht wisselvallig weer. Verspreid over de regio is een bui mogelijk, maar vaak is het droog en schijnt de zon. Bij een matige westenwind loopt het kwik op naar 20-21 graden. Dinsdag is er een mix van wolken en zon. Het blijft droog en het wordt wederom 20-21 graden.

Woensdag en donderdag neemt de buienkans weer toe en is het zo'n 18 tot 20 graden, vanaf vrijdag blijft het licht wisselvallig, maar het wordt wel weer wat warmer. Met september op de kalender wordt het 22-23 graden. 


«   »