Vanaf vrijdag wordt het warmer

Gepubliceerd op 28 augustus 2023 om 09:55

De slotdagen van de meteorologische zomer verlopen aan de ietwat koele kant, maar vanaf vrijdag, met september op de kalender, loopt het kwik weer duidelijk op. Op deze maandag is er een mix van zon, wolken en hier en daar een bui. Over het algemeen is het droog. De wind waait uit het noordwesten en is zwak tot matig van kracht en het wordt 19 tot 21 graden. Ook morgen is er een mix van zon, stapelwolken en hier en daar een bui. De temperatuur stijgt naar 20-21 graden.

Woensdag is een buiige dag. In de ochtend komen de buien in de kustgebieden voor, maar geleidelijk trekken ze oostwaarts over de Randstad. In de loop van de middag wordt het in het westen droog en schijnt de zon. Het wordt 18-19 graden. Op de laatste dag van de meteozomer is het 19 of 20 graden. Ook dan schijnt geregeld de zon, maar valt ook een enkele bui. 

Vanaf vrijdag wordt het warmer, maar vrijdag zelf is nog wel een tegenvallende dag met enige tijd regen. Ondanks wolken en regen wordt het 21-22 graden. In het weekend schijnt de zon, maar vooral zaterdag valt nog een bui. Met 23 tot lokaal 27 graden is het (na)zomers.


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb