Natte start van september, daarna nazomer

Gepubliceerd op 31 augustus 2023 om 07:22

Op deze laatste dag van de meteorologische zomer schijnt geregeld de zon, maar er zijn ook wolkenvelden en hier en daar valt een bui. Vanmiddag nemen de neerslagkansen af en schijnt vaker de zon. De wind waait uit het westen en is meest matig van kracht en het wordt 19 graden. Morgen overheerst de bewolking en valt geruime tijd regen. Er kan flink wat regenwater vallen en dan moet je denken aan 10 tot lokaal 20 mm. Pas aan het eind van de middag en in de avond is het droog en breekt de zon nog even door. Er waait een zwakke tot hooguit matige wind uit richtingen tussen zuid en west en het wordt 20 graden.

Zaterdag beginnen we lokaal grijs met nevel of mist, maar in de loop van de ochtend lost de grijzigheid op en breekt de zon door. Zaterdagmiddag is het aangenaam weer met flink wat zon en het blijft droog. Er staat weinig wind en het wordt 23 graden. Zondag wordt een vrij zonnige dag en het blijft opnieuw droog. Er staat weinig wind en het wordt 23 graden.

Volgende week is er een mix van zon, wolken en soms eens een bui. Met 21 tot 24 graden en soms wat hoger is het aangenaam (na)zomerweer. 


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb