Zomerse periode

Gepubliceerd op 3 september 2023 om 06:09

Het weerbeeld ziet er de komende tijd zomers uit. Dagelijks schijnt de zon flink en het blijft voorlopig droog. Op deze zondag schijnt de zon flink. Er is alleen wat sluierbewolking zichtbaar en vanmiddag is hier en daar een stapelwolk te zien. Het blijft droog en bij niet meer dan een zwakke noordoostenwind loopt de temperatuur op naar ongeveer 23 graden.

Morgen verandert er heel erg weinig. De zon schijnt weer flink met hooguit wat sluierwolken en in de middag wat kleine stapelwolken. De wind waait uit het oosten tot zuidoosten en is zwak tot matig van kracht en het wordt zomers warm met maxima tot 26 graden. Dinsdag schijnt de zon van opkomst tot ondergang. Het blijft wederom droog en het wordt 28 graden. De wind waait uit het zuidoosten en is hooguit matig van kracht.

Woensdag en donderdag is het droog en schijnt de zon flink. De wind waait zwak tot matig uit het zuidoosten en het wordt ergens tussen de 27 en 30 graden. Daarmee is het duidelijk te warm voor de tijd van het jaar.

Vanaf vrijdag verschijnen er wat meer wolken en is het niet meer zonovergoten. Langzaam stijgt dan ook weer de kans op een bui, maar pas volgende week zondag neemt die kans echt toe. Heel langzaam wordt het dan ook minder warm met vrijdag nog 29 graden en volgende week zondag 26 graden. Vanaf dinsdag 12 september gaan de temperaturen (verder) omlaag.


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb