Volop zomerse septemberweek

Gepubliceerd op 4 september 2023 om 05:56

Het is op en top zomerweer de komende week. De zon maakt overuren en het blijft de hele week droog. Laten we naar het weer kijken per dag en dan beginnen we op deze maandag. De zon schijnt flink, maar er is ook sluierbewolking zichtbaar. De wind waait uit het oosten tot zuidoosten en is zwak tot matig van kracht en het wordt ongeveer 25 graden. 

Morgen schijnt de zon volop aan een nagenoeg strakblauwe lucht. Alleen in de ochtend is nog wat sluierbewolking zichtbaar. Het blijft vanzelfsprekend droog en er waait een zwakke tot matige oosten- tot noordoostenwind. De temperatuur komt nog een stuk hoger uit en stijgt naar 28-29 graden. Ook woensdag wordt een zonnige dag. De wind waait zwak uit het zuiden tot zuidoosten en het wordt 28-29 graden. Wat verder landinwaarts in de regio kan het zelfs tropisch worden met 30 graden, maar op de stranden kan een zwakke zeewind opsteken.

Ook donderdag en vrijdag maakt de zon overuren en is het droog. De wind waait zwak uit het zuiden tot zuidoosten en voert warme lucht aan. De temperatuur komt uit op 28 tot 30 graden. Op de stranden kan het in de middag afkoelen door wind van zee.

In het weekend verschijnt er weer wat meer bewolking en vanaf zondag stijgt de kans op een bui. Ook wordt het dan geleidelijk minder warm. Vanaf woensdag 13 september liggen de maxima rond 21 graden.


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb