Aanhoudend zomers

Gepubliceerd op 7 september 2023 om 05:55

Voorlopig weet de septemberzomer van geen wijken en tot en met maandag is het zeer warm met veel zonneschijn. Op deze donderdag schijnt de zon weer van opkomst tot ondergang en er is geen wolkje aan de lucht. Er waait een zwakke tot matige oosten- tot zuidoostenwind en het wordt maximaal 30 graden.

Morgen schijnt de zon wederom flink, maar in de middag is hier en daar wat bewolking zichtbaar. Het blijft opnieuw droog en bij niet meer dan een zwakke zuidoostenwind wordt het een graad of 30. Op de stranden kan in de middag een verkoelende zeebries opsteken. Zaterdag start de dag mogelijk grijs met nevel en mist, maar zodra dat is opgelost schijnt de zon. Waaien doet het niet of nauwelijks en het wordt weer 30 graden.

Zondag is een zonovergoten dag. Er staat opnieuw weinig wind en het wordt maximaal 31 graden. Op de stranden kan weer een zeebries opsteken. Na het weekend verschijnen er meer wolken en dinsdag stijgt de kans op enkele buien. Maandag en dinsdag is het nog zomers warm, vanaf woensdag is het merkbaar koeler met later in de week 20 tot 22 graden.


«   »