Tot en met maandag zeer warm

Gepubliceerd op 9 september 2023 om 06:03

Tot en met maandag is het nog zeer warm en op en top zomers. Op deze zaterdag begint de dag somber met nevel, mist en laaghangende bewolking. In de loop van de ochtend lost de grijzigheid op en dan volgt weer een stralende dag met veel zon. Het wordt 29 of 30 graden en er waait een zwakke noorden- tot noordwestenwind.

Morgen schijnt de zon volop en is het droog. Wel is er wat sluierbewolking zichtbaar. Er waait een zwakke oosten- tot zuidoostenwind en het wordt 30-31 graden. Maandag verschijnt er meer bewolking, maar ook dan schijnt de zon flink. Het blijft droog en bij een zwakke tot matige zuidoostenwind wordt het opnieuw maximaal 30 graden.

Dinsdag is er een mix van zon en stapelwolken. In de middag komt het tot enkele buien en lokaal is daarbij onweer mogelijk. Er waait een zwakke westen- tot noordwestenwind en het wordt maximaal een graad of 24. Daarmee komt er een eind aan het zeer warme septemberweer. Woensdag is er lokaal een bui mogelijk, maar vaak is het droog en schijnt de zon. Er waait een zwakke noordwestenwind en het wordt 20-21 graden. De rest van de week is het licht wisselvallig met zon, wolken en soms een bui. Het wordt 20 tot 22 graden.


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb