Nog enkele zomerse dagen

Gepubliceerd op 15 september 2023 om 05:56

De zon schijnt op deze vrijdag flink en het blijft droog. Er is hooguit wat sluierbewolking zichtbaar en vanmiddag zijn een paar stapelwolken aanwezig. Er waait een zwakke zuidoostenwind en het wordt ongeveer 23 graden. Morgen zijn er flinke perioden met zon, maar er zijn ook stapelwolken. Er waait een zwakke wind uit richtingen tussen oost en zuid en het wordt 25 graden. Daarmee is het weer zomers warm.

Zondag begint de dag met zon. In de middag neemt geleidelijk de bewolking toe en in de tweede helft van de avond stijgt de kans op een bui. Er waait een matige zuidoostenwind en het is 24 graden. Ook maandag stijgt het kwik naar 24 graden. Het weerbeeld laat dan geregeld de zon zien, maar het komt ook tot buien en daarbij is lokaal onweer mogelijk. De wind draait naar het zuidwesten en neemt toe naar matig.

Vanaf dinsdag is het wisselvallig septemberweer. Dagelijks komt het tot buien en soms waait het flink. Aan zee neemt de westen- tot zuidwestenwind toe naar (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6. De temperatuur komt met 18 tot 21 graden op een lager, maar wel heel gebruikelijk niveau uit.


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb