Warm weekend

Gepubliceerd op 16 september 2023 om 06:02

De zon schijnt op deze zaterdag volop en het blijft droog. Er is hooguit wat sluierbewolking zichtbaar en vanmiddag een vriendelijke stapelwolk. De wind waait zwak uit het oosten tot noordoosten en het wordt maximaal 25 graden. Morgen schijnt opnieuw de zon volop, maar later op de dag verschijnen er stapelwolken. Tot ver in de avond blijft het droog. Er waait een matige oostenwind en het wordt opnieuw een graad of 25.

In de nacht naar maandag komt het tot enkele regen- en onweersbuien, maar maandag overdag schijnt geregeld de zon. In de middag is opnieuw kans op enkele regen- en onweersbuien. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, aan zee vrij krachtig en het wordt 24 graden. Dinsdag draait het om buien, maar tussendoor schijnt ook af en toe de zon. Er waait een vrij krachtige, aan zee krachtige tot harde zuidwestenwind en het wordt niet warmer dan een graad of 18.

De rest van de week blijft het wisselvallig met zon, wolken en buien. Vooral dichter bij zee kan flink wat regen vallen. De temperatuur komt dagelijks uit op 18 tot 21 graden.


«   »