Wisselvalligheid neemt toe

Gepubliceerd op 17 september 2023 om 05:48

Na een nacht met buien is het ook op deze zondag eerst bewolkt en op veel plaatsen buiig. De buien trekken naar het noorden weg en vanmiddag breekt de zon door. Er waait een zwakke wind uit richtingen tussen oost en zuid en het wordt een graad of 24. Komende nacht komt het opnieuw tot buien en daarbij is onweer mogelijk. Morgen beginnen we de dag met buien en hier en daar onweert het. Ook deze buien trekken weer weg en dan breekt de zon af en toe door. Later op de dag stijgt opnieuw de kans op buien. De wind waait uit het zuidwesten en is meest matig en het wordt 23 graden.

Dinsdag zijn er eerst perioden met zon, maar al vrij snel raakt het bewolkt en volgen weer buien. Er waait een stevige zuidwestenwind en het wordt een stuk frisser met maximaal 18 graden. Woensdag lijkt het overdag zo goed als droog te blijven, maar het is wel veelal bewolkt. Toch breekt zo nu en dan de zon door. Er waait een stevige zuidwestenwind en het wordt 21 graden.

De rest van de week en in het weekend blijft het wisselvallig met zon, wolken en regelmatig regen. De temperatuur stijgt donderdag naar een graad of 20, vrijdag en in het weekend is het 16 tot 19 graden.


«   »