Onstuimige dinsdag

Gepubliceerd op 19 september 2023 om 05:55

Op deze dinsdag laat in eerste instantie de zon zich nog geregeld zien. Vanmiddag is het bewolkt en volgt regen. De wind waait uit het zuidwesten en is boven land vrij krachtig en aan zee krachtig tot hard, mogelijk even stormachtig, windkracht 5 tot 8. De temperatuur loopt op naar 19 graden. Morgen zijn de neerslagkansen klein en schijnt geregeld de zon. De zuidwestenwind is matig, aan zee krachtig en het wordt weer warmer met 22-23 graden.

Donderdag is het bewolkt en valt geruime tijd regen. De meeste regen wordt tijdens de middaguren verwacht en dan is ook onweer mogelijk. De zuiden- tot zuidwestenwind is meest matig en het wordt ongeveer 20 graden. Vrijdag draait het om buien (lokaal met onweer), maar tussen de buien door schijnt ook de zon. Er waait een matige, aan zee krachtige zuidwestenwind en het wordt niet warmer dan 17 graden.

In het weekend ziet het weerbeeld er weer vriendelijker uit. Zowel zaterdag als zondag blijft het droog en geregeld schijnt de zon. De zuidwestenwind is matig, aan zee krachtig en het wordt zaterdag 18 en zondag alweer 20 graden.

Volgende week is het steevast een graad of 20. De zon schijnt geregeld en de neerslagkansen zijn over het algemeen klein.


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb