Weerbericht

Regenachtige donderdag, daarna een aantal dagen zacht

Vandaag is het bewolkt en overal valt lichte regen en motregen. In de loop van de middag wordt het vanuit het westen geleidelijk droger, maar de zon krijgen we niet te zien. Het wordt ongeveer 9 graden en er waait een matige en aan zee vrij krachtige westenwind. Vanavond en vannacht is het op de meeste plaatsen droog. Wel blijft de bewolking overheersen en daardoor wordt het niet kouder dan 8 graden.

Morgen is het zacht voor de tijd van het jaar met temperaturen van een graad of 11. Maxima rond 6 graden zijn gebruikelijk begin februari. Het is over het algemeen bewolkt met slechts heel lokaal een glimp van de zon en het blijft overal in de Randstad droog. Er waait een matige, aan zee (vrij) krachtige, westen- tot noordwestenwind. Ook zaterdag is het zacht met maxima van 10-11 graden. Er is opnieuw veel bewolking en lokaal valt een spatje regen. Meestentijds is het droog en lokaal kan de zon even doorbreken. 

Vanaf zondag zien we de zon vaker tevoorschijn komen. Op zondag komt het nog tot enkele buien, maar de dagen daarna blijft het droog. Wel wordt het kouder met in de nachten lichte vorst en overdag temperaturen van een graad of 5. Licht winters dus!

Foto: Ton Wesselius

Rating: 5 sterren
16 stemmen